TOP
Una professional sanitària realitza una prova de covid-19. Foto: CAIB.

Un positiu més i ja n’hi ha 4 d’actius, tots ells lleus

En les últimes hores s’ha detectat a Formentera un nou cas de covid-19, de manera que ja són 4 els positius actius, tots ells lleus, és a dir, que romanen aïllats a casa i sota seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que ha començat la pandèmia, s’han diagnosticat 435 casos de coronavirus a l’illa.
La incidència acumulada (IA) de Formentera a 14 dies és de 33 casos per 100.000 persones, igual que Menorca i pitjor que els 25 d’Eivissa, però en tot cas, amb dades més favorables que Mallorca, on hi ha una IA14 de 63 casos per 100.000 persones. La taxa de positivitat a Formentera es col·loca en 2,2%, la pitjor dada de les Balears, on Mallorca presenta un valor de 2%, Menorca d’1,6% i Eivissa de l’1,2%.
Pel que fa a la vacunació, a Formentera ja s’han inoculat 1320 dosis i hi ha 204 persones que han completat el cicle d’immunització.

27 ingressats a Can Misses
A Eivissa hi ha 93 casos actius, dels quals 27 es troben hospitalitzats a Can Misses, 20 en planta i 7 a l’UCI. Cal recordar que de tots els hospitalitzats només tenen activa la malaltia 8 persones, ja que la resta ja ha donat negatiu en SARS COV-2, però encara es recuperen a Can Misses.
D’altra banda, hi ha 66 pacients que presenten un quadre lleu i reben seguiment domiciliari.
Finalment, baixa el nombre de professionals en vigilància activa que passa de 5 a 4, amb només un d’ells positiu en covid-19, igual que ahir.

Compartir

PROGRAMES