TOP
‘Cortejo’, fotografia de la mostra. Foto: Naia del Castillo

“Una col·lecció d’art contemporani II. Fotografies” a l’Ajuntament Vell

Dilluns vinent, a partir de les 18 h, obre portes a l’Ajuntament Vell la mostra “Una col·lecció d’art contemporani II. Fotografies”, exposició que es podrà visitar fins al dissabte 23 d’octubre i que se centra en el procés vital de l’ésser humà, i la seva relació amb el cosmos.
L’exposició ha estat produïda per Trampolí Mecànic, en col·laboració amb el Consell de Formentera i Ràdio Illa, i comissariada per Manolo Oya.

Caràcter eclèctic amb qüestionaments universals
Aquesta és la segona d’una sèrie d’exposicions de la col·lecció de Catalina Verdera, si bé van tenir un antecedent amb l’exposició del llegat de l’obra pictòrica d’Erwin Broner, que després d’haver dedicat la primera mostra a l’escultura en aquesta ocasió ens porta a la fotografia.
Es tracta de la selecció de l’obra de 13 autors amb un marcat caràcter eclèctic, que realitza un llarg recorregut per diverses concepcions de la disciplina, des del retrat fet sense consciència artística fins a l’obra conceptual que utilitza la fotografia com a suport.
La mostra és en si mateixa un recull d’històries, de reflexions i de reivindicacions, amb un fil conductor que part de l’univers, de la nostra relació amb el cosmos, de l’origen de la vida, que s’endinsa en terrenys filosòfics, antropològics, socials, i que també fa un recorregut pel procés vital de l’ésser humà. Completen la mostra diverses fotografies d’arquitectura i d’espais.

Compartir

PROGRAMES