TOP
ESTER PARTEGÀS. Shopping heads,

“Una col·lecció d’art contemporani III. Pintura i altres”, a l’Ajuntament Vell i al far de la Mola

De dilluns vinent al dissabte 2 d’abril  es podrà visitar a l’Ajuntament Vell Una col·lecció d’art contemporani III. Pintura i altres. També es mostrarà la segona i tercera part d’aquesta sèrie al Far de la Mola de dimarts vinent a l’1 d’octubre.

Treballs de 42 artistes
Aquesta és la tercera exposició de la col·lecció de Catalina Verdera Ribas, comissariada per Manolo Oya, mitjançant l’Associació Cultural Trampolí Mecànic.
Les mostres estan dedicades a la pintura, i la selecció incorpora obres d’altres disciplines, fonamentalment dibuix, obra gràfica i objectes. A través dels treballs de 42 artistes, entre ells Narcís Puget, Antoni Marí Portmany, Rafel Tur Costa, Enric Riera Tur, Erwin Broner, Toni Cardona Cardona, Helena Belzer, Antoni Tàpies, Carmen Calvo o Jaume Plensa, es realitza un recorregut per la història de l’art contemporani de les Pitiüses, tant amb artistes locals com amb artistes que hi han residit o hi han mantingut un estret contacte. La mostra la completen obres d’artistes amb els quals Catalina Verdera ha tingut relació arran de la seva activitat com a galerista i col·leccionista.

Obertura de portes:
Dilluns a les 18 h a l’Ajuntament Vell.
Dimarts a les 12 h al Far de la Mola.
Horari de l’Ajuntament Vell: d’11 h a 14 h i de 18 h a 20 h (tanca diumenges, festius i dilluns al matí).
Horari del Far de la Mola: de 10 h a 14 h (tanca diumenges, festius i dilluns).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES