Una defunció i 154 nous positius per covid durant el cap de setmana a les Pitiüses

L’Àrea de Salut ha informat avui que un dels usuaris de la residència Sa Serra ha mort aquest cap de setmana per coronavirus. El difunt ha set un home de 68 anys amb patologies prèvies que va ingressar a la unitat de Medicina Interna F procedent de la residència i que va morir a la matinada del 6 de setembre. Fins ara, 17 usuaris i 10 treballadors de Sa Serra estan afectats per covid. Amb aquesta darrera mort, ja són 13 les defuncions relacionades amb el virus des de l’inici de la pandèmia a les Pitiüses, on no s’havia de lamentar cap mort des del passat 23 d’abril.

Un centenar i mig de positius
L’Àrea de Salut pitiüsa ha detectat 154 nous positius per covid i ha concedit 18 altes durant el cap de setmana.
Els pacients ingressats a l’Hospital de Can Misses se situen en els 53, dels quals dos es troben a l’UCI. D’aquests 53 pacients, dos provenen de Formentera. A això cal sumar 32 pacients lleus en seguiment per la UVAC de Formentera.
En el còmput de les Pitiüses, hi ha 826 positius lleus que es troben en seguiment domiciliari per part d’Atenció Primària. Així mateix, 57 professionals de l’Àrea de Salut pitiüsa estan en vigilància activa i 22 han donat positiu a les proves PCR, quatres d’ells treballadors de l’hospital de Formentera.
Els casos actius atesos en centres públics en el conjunt de les Illes Pitiüses ascendeixen a 879 i hi ha 1.386 casos acumulats des de l’inici de la crisi sanitària.

About Author

Comments are closed.

background