Una llanxa amb cinc tripulants vulnera la prohibició d’atracar a port

La Guàrdia Civil ha informat Ràdio Illa que una embarcació d’esbarjo tripulada per cinc persones fou sancionada ahir a la Savina per incomplir l’ordre de confinament i vulnerar la prohibició d’atracar als ports de Balears.
Es dóna la circumstància que l’embarcació havia partit de Mallorca amb destí a Eivissa, on fou sancionada per primera vegada. L’institut armat no ha informat de la bandera del iot, que sortint d’Eivissa ha posat rumb a Formentera, on la benemèrita l’ha denunciat per segona volta. Això sí, els agents han permès que l’embarcació carregués el dipòsit de combustible i posés rumb a la Península. Segons ha indicat l’institut armat, el iot tenia per destí Portugal.

Quarantena a s’Espalmador
Així mateix a s’Espalmador hi ha fondejat un veler d’uns 10 metres d’eslora amb un únic tripulant, es tracta del valencià Rafael Lambies, un administrador de finques que ha vengut a passar la quarantena fondejat sol a l’illot. La Guàrdia Civil va oferir-li tornar, però ell declinà aquesta possibilitat i s’ha quedat bord, on té suficient menjar i beguda i s’entretén fent teletreball i escrivint un diari d’aquest confinament flotant.

About Author

Comments are closed.

background