Un moment del partit d’aquesta tarda (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

Una segona part desastrosa fulmina el somni de la Copa (Formentera 1 Eivissa 3)

El Formentera ha perdut aquesta tarda la final autonòmica de la Copa Federació en deixar-se remuntar novament un 1 a 0 a favor seu contra el CD Eivissa, i diu adéu al somni de disputar la Copa del Rei aquesta temporada.

En un partit molt gris dels homes de Maikel Romero, els formenterers han aconseguit marcar de penal transformat per Kike Ferreres al 28 de la primera part. Després d’un inici amb una marxa més dels visitants, els roig i negre han aconseguit fer-se amb el timó del matx i han pogut gaudir d’uns minuts de bon joc, un breu miratge, que l’han fet anar al vestidor amb el marcador a favor.

La segona part, no obstant això, ha tingut un altre color, i un Formentera molt desdibuixat, s’ha deixat consumir per un Eivissa que ha buscat el ganyot dels homes de Maikel Romero i que després de diverses arribades, han empatat al minut 17. Després en quinze minuts, els rivals n’han marcat dos més en un segon temps molt dolent dels locals, que han permès que un equip de categoria inferior, amb molt poca cosa per oferir, s’emportés l’eliminatòria i infligís la tercera derrota en tres partits oficials dels roig i negre aquesta temporada.

Diumenge el Formentera, ja novament en la lliga i en directe a Ràdio Illa, visitarà el camp de la Nucia, un equip que l’any passat disputava la categoria de bronze del futbol espanyol, la temible Primera RFEF.