TOP
La cursa ha recaptat gairebé 2.500 euros que es destinaran a l’ONG Formenterers Solidaris. Foto: Jane Wenham.

Unes 550 persones corren per la Pau a Sant Ferran

Aquest matí s’ha celebrat la cinquena edició de la Cursa per la Pau, que organitza el CEIP Sant Ferran. Al voltant de 550 participants s’han sumat a la prova, que no tenia caràcter competitiu i que ha transcorregut per l’entramat urbà de la localitat, sense produir talls de trànsit a l’avinguda Joan Castelló Guasch.
Entre els corredors hi havia els alumnes del cicle d’Infantil i Primària del centre, a més de docents, familiars, amics i veïns del poble. Per garantir la seguretat de la cursa han acudit voluntaris de Protecció Civil de Formentera i agents de la Policia Local.
Les donacions voluntàries que s’han realitzat amb la inscripció, a més d’aportacions de diversos negocis de Sant Ferran i de l’APIMA del centre, han sumat 2.421,93 euros que seran cedits íntegrament a l‘ONG Formenterers Solidaris, perquè inverteixi aquests sous en els seus projectes a la nostra illa i arreu del món.

La cursa ha transcorregut per l’entramat urbà del poble. Foto: J.W.

Pel que fa a les donacions, amb els dorsals de famílies i amics s’han recaptat 1.317,53 euros, els negocis han aportat 904,40 euros i l’APIMA 200 euros.
La jornada ha acabat amb un esmorzar de germanor amb menjar per compartir que han aportat les famílies del alumnes.

Compartir

PROGRAMES