TOP
Vanessa Díaz en el moment de prometre el seu càrrec. EUIB

Vanessa Díaz Ojeda promet com a diputada “amb fidelitat al poble de Formentera”

La nova diputada per Formentera al Parlament de les Illes Balears, Vanessa Díaz Ojeda, d’Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha promès el càrrec “amb fidelitat al poble de Formentera” aquest dimecres en l’acte d’inici del ple ordinari a la Cambra Autonòmica.

Díaz parlant amb la presidenta Armengol abans de l’inici del ple. EUIB

 

Díaz, que s’integra al grup mixt, succeeix així l’anterior diputat per Formentera, el socialista Antonio Jesús Sanz, complint amb l’alternança a l’escó de la nostra illa acordada a principis d’aquesta legislatura per Gent per Formentera, PSOE i EUIB fruit del pacte al qual van arribar abans de les eleccions autonòmiques i municipals del 2019.

Cal recordar que en els dos primers anys de legislatura va ocupar el càrrec la diputada Sílvia Tur. Posteriorment, va cedir el testimoni a Sanz i ara serà Díaz la representant de Formentera al Parlament.

Díaz ha estat acompanyada per càrrecs i militants d’EUIB.

 

Segona diputada d’Esquerra Unida al Parlament
El coordinador general d’EUIB, Juanjo Martínez, ha volgut remarcar que “per primer cop des de fa més d’una dècada, Esquerra Unida de les Illes Balears disposa de dos diputats al Parlament de les Illes Balears. Pablo Jiménez al grup parlamentari d’Unides Podem i na Vanessa Díaz al grup parlamentari Mixt per Formentera”.

Martínez ha volgut “donar l’enhorabona, sort i encerts a Vanessa, que disposa de la plena confiança d’aquesta organització per defensar els interessos de Formentera, així com els de la classe treballadora del conjunt de les Illes Balears.”

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES