Vicent Mayans comença el mundial de drons a la Xina com a capità d’Espanya

A partir d’avui i per segon any consecutiu, el formenterer Vicent Mayans, de 14 anys, torna a representar a Espanya en el Mundial de velocitat de Drons (WDRC2019) de la Federació Aeronàutica Internacional que es porta a terme a Ningbo, una ciutat de gairebé 10 milions d’habitants del nord-oest de la Xina. Recordam que l’any passat l’actual campió d’Espanya quedà 12è a la classificació general del mundial.
Mayans, que és el capità de la selecció espanyola, participarà avui en les verificacions prèvies a la competició i en la cerimònia d’inauguració, en la qual participaran tots els membres de l’equip nacional, compost per 12 persones, entre els quals també hi ha el pare d’en Vicent, Vicent Mayans Roig, que farà d’assistent tècnic.
Després de la cerimònia, el programa contempla diverses pràctiques en el circuit de competició, amb la finalitat que els pilots es familiaritzin amb l’escenari de la prova.
La competició pròpiament dita comença demà dijous, quan es faran tres bateries de qualificacions que configuraran les eliminatòries del divendres, quan es realitzaran els setzens, vuitens i quarts de final, mentre que dissabte serà el torn de les semifinals i la gran final.

About Author

Comments are closed.

background