Victòria amb autoritat a Inca (Constància 0 Formentera 4)

Recital de joc avui del conjunt entrenat per Iván Gómez Roa en un dels millors partits de la temporada que s’ha saldat amb una victòria de prestigi a camp d’un dels rivals directes en la lluita pel bitllet a la fase d’ascens.

Les noves incorporacions han quallat i estan provant bé al Formentera. Avui quatre nous jugadors entre els titulars i dos més que han participat de l’encontre durant la segona part. Aporten frescor i qualitat a un equip que havia arribat, com és sabut per a tothom, molt minvat a l’equador de la temporada.

El partit al Nou Camp d’Inca s’ha iniciat amb un ritme molt intens i que feia preveure un bon espectacle futbolístic. En els primers minuts el Constància n’ha tingut dos de clares i el Formentera ha avisat amb una arribada de Diego. Es veia bon futbol sobre una catifa d’herba natural i les ocasions pel Constància, elèctric en el primer quart de partit, seguien arribant.

Però ha set el Formentera qui a través de Fassani ha fet pujar el primer al marcador quan l’uruguaià ha aprofitat el treball i la brega de Terol. Dos minuts després i amb els mateixos protagonistes però intercanviant papers, el Formentera ha estat a punt de fer pujar el segon. Espi, Diego i Franco es feien notar i els roig-i-negre s’anaven apropiant del partit.

Ha estat precisament aquest darrer jugador, Franco, qui ha sorprès a tothom amb un poderós xut des de molt lluny que, sec, ha entrat fregant el pal. Golàs i al minut 30 de partit el Formentrea que encarrilava el compromís a Mallorca.

I més coll avall s’ha posat l’empresa quan després d’un centre mil·limètric de Neeskens en el servei d’una falta lateral, Samu ha rematat de cap potent i malgrat la magnífica aturada del porter, Garmendia ha aprofitat el rebuig per, també de cap, fer pujar el tercer. El Formentera era una locomotora d’alta velocitat a Inca i l’equip una autèntica pinya.

La segona part s’ha iniciat amb un Constància que volia marcar per tornar-se a ficar dins el partit, però Rives ha respost bé quan se l’ha necessitat.

El Formentera no ha perdut el control del joc i no només no ha patit sinó que al 26 de la segona part i després d’una jugada d’un altre dels nous, VitoloFassani ha marcat el quart i el segon del seu compte particular.

Victòria contundent i visita del Sóller la setmana vinent al Municipal. En la pugna per la quarta plaça el Felanitx és l’únic equip dels quatre mallorquins implicats que li aguanta l’estirada al Formentera (que ha sumat 10 dels darrers 12 punts en joc). D’altra banda, el Mallorca B ha perdut sorprenentment i els homes de Gómez Roa es col·loquen tan sols a una victòria del filial del Mallorca, que ara mateix ocupa la tercera posició.

About Author

Comments are closed.

background