Els jugadors celebren un dels gols. SDF

Victòria del Formentera B per mantenir les places de play-off

El Formentera B no ha fallat a la jornada 8 de Regional Preferent davant el CDS Ses Païsses i s’ha imposat per 1-3.

Un partit en el qual els roigs i negres han estat clarament superiors al seu rival i han mantingut el control del joc al llarg dels 90 minuts. El primer gol, d’Àlex Durango, arribava al minut 8 (0-1).

Els formenterers se sentien còmodes sobre la gespa de Sant Rafel i desplegaven un futbol vistós i de combinació amb arribades constants a l’àrea contrària, però sense acabar de definir.

Davant el domini del Formentera B, els de Ses Païsses han intentat capgirar la situació mitjançant un joc dur i provocador. Aquesta actitud grollera per part de conjunt local ha aconseguit desestabilitzar a l’equip d’Armando en algunes fases del joc i al minut 26 arribava l’empat a 1.

Així i tot, el filial formenterer s’ha sobreposat i ha tornat a veure porteria al minut 37 amb un gol d’Óscar Gualdrón. Amb el 2-1 a l’electrònic s’arribava al descans.

El tècnic Armando Manthan ha fet alguns retocs per posar més veterania i no deixar-se emportar per la provocació local i ha donat entrada a Jordi Haro, Juan Villar i Miquel Tur.

El segon temps ha seguit el mateix guió i els visitants han mantingut la superioritat en tot moment, tot i que l’1 a 3 final no arribaria fins al minut 90, obra de Neto Santana.

Cal destacar que Armando ha donat entrada als jugadors del juvenil Adrián Oancea i Didac Torres. Aquest darrer ha donat l’assistència del tercer i definitiu gol.

Amb aquesta victòria, el Formentera B escala una posició i se situa 4t classificat, ocupant les places de play-off i molt a prop del líder.