Celebració del primer gol. 7bts

Victòria i plaça de play-off d’ascens (Formentera 2 – 0 Terrassa)

La SD Formentera ha sumat una victòria importantíssima contra el Terrassa FC i es col·loca cinquena a la classificació, en places de play-off d’ascens.

Partit poc vistós el que s’ha vist aquest diumenge al Municipal de Sant Francesc, amb molta lluita al mig del camp i poques ocasions de gol. La primera part ha estat igualada, però sense que cap dels dos equips amenacés la porteria del rival. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

El Formentera ha sortit amb més intensitat a la segona part, penjant moltes pilotes a l’àrea. Al minut 55 de joc, Diego Díaz ha estat tirat a terra dins de l’àrea, provocant un penal que ha xiulat l’àrbitre. Julen Ekiza ha transformat la pena màxima per avançar als roigs-i -negres (1-0).
Els al·lots de Míchel Alonso han continuat atacant al Terrassa, fins que al minut 70, un altre cop Diego Díaz ha provocat un penal per mans d’un rival dins de l’àrea. L’àrbitre ha tornat a xiular la pena màxima, que aquest cop el mateix Díaz ha transformat en gol (2-0).
El Formentera se sentia còmode al camp mentre el Terrassa buscava desesperadament retallar distàncies al marcador. Al minut 88 els catalans s’han quedat amb un home menys, després que Lucas Viña ha vist la vermella directa per joc perillós.

El cap de setmana vinent, el Formentera es desplaçarà a la Terra Ferma per enfrontar-se al Lleida. El matx es disputarà diumenge al migdia al Camp d’Esports.

Incidència postpartit
Segons reflecteix l’acta arbitral redactada pel col·legiat madrileny Jorge Acevedo González, poc abans de finalitzar el partit, el director tècnic del Terrassa, l’egarenc Miquel Ezequiel, s’hauria dirigit a un dels assistents amenaçant-lo.
Així, segons detalla el document arbitral el director tècnic hauria dit “Sou uns fills de puta, us matarem, quan vingueu a Terrassa us esperaré 3 hores abans del partit”.
La Guàrdia Civil ha identificat Ezequiel al final del matx.