Victòria per presentar candidatura al playoff d’ascens (Formentera 2 Constància 0)

Victòria important del SD Formentera aquest migdia al municipal de Sant Francesc contra un Constància que arribava amb els mateixos punts que els locals i que l’any va treure sis punts de sis en els seus duels contra els roig-i-negre.

Davant d’uns 450 espectadors, el Formentera ha fet un molt bon partit. La principal novetat en l’onze inicial era la tornada del capità Manu Sanjosé després del partit de sanció. Que el jove de la pedrera Elio comences d’inici ja ha deixat de ser una agradable sorpresa a una realitat per mèrits propis.

Tot i que s’ha vist un bon joc per part dels dos equips, la primera part no ha vist grans ocasions e gol, si exceptuem una gran jogada col·lectiva dels d’Inca que ha acabat amb xut al pal i fora. El Formentera ha gaudit del domini del joc, però no acabava de mossegar un cop als tres quarts de camp.

La segona part, en canvi, ha començat elèctrica des d’un inici, i en dos minuts, l’àrbitre del partit -una dona per primer cop a Formentera- ha mostrat dues grogues a jugadors del Constància per entrades dures.

Els homes de Gómez Roa es mostraven més valents i han avisat amb dues bones ocasions de Górriz (molt lluitador durant tot l’encontre) i de Carlos Terol, que avui ocupava el lloc de Garmendia (amb molèsties) al mig del camp.

I finalment, al minut 65, la connexió letal GórrizFassani ha donat el seu fruit i aquest darrer ha afusellat la porteria dels mallorquins, i ja van tres partits de l’uruguaià marcant.

Omar ha sentenciat al minut 80, i Gómez Roa ha donat entrada a Manel -que finalment ha resolt els seus problemes burocràtics i ha disposat dels primers minuts amb el seu nou equip- i els joveníssims Jay i Stefan.

El Formentera es col·loca en tercera posició momentàniament empatat a punts amb el Platges de Calvià i el CD Eivissa a l’espera de què facin els de Vila aquesta tarda en la seva visita al difícil camp de l’Alcúdia.

En altres resultats, el Poblense es col·loca més líder en guanyar en el difícil desplaçament a Manacor, el Mallorca B s’ha deixat dos punts a casa amb el Binissalem i també cal destacar la primera victòria en la categoria del Portmany, 3-0 contra el Ferriolense.

Diumenge vinent visita a Sóller. A seguir sumant!