Victòria plàcida a Son Ferriol (Ferriolense 0 Formentera 3)

Tres punts importants els que s’emporta el Formentera de Mallorca per encarar una setmana de treball dur amb vista al derbi de diumenge vinent al Municipal contra el líder, la Peña Deportiva.

El partit no es presentava fàcil en un camp de dimensions reduïdes, amb un bot poc còmode del baló i a on el Formentera li ha costat, tradicionalment, tirar els partits endavant. A més a més, el Formentera tenia tres baixes importants com són el sancionat Adri Gimeno i els lesionats Maikel i Samu. Així i tot, Gómez Roa ha presentat un onze de plenes garanties i, malgrat les anades i vingudes dels primers minuts, amb alternances a les dues àrees, Javi Boix ha posat les coses barda avall pel conjunt roig i negre al rematar d’esperó una jugada elèctrica dels visitants. I sense temps per pràcticament gaudir d’aquest primer gol i després d’una bona jugada col·lectiva amb combinacions ràpides, Ferreres, sempre amb la canya a punt, augmentava la diferència fent pujar el 0-2 a l’electrònic quan encara no s’havien disputat 15 minuts de joc.

A partir d’aquest moment, el Formentera s’ha fet amo i senyor del partit i l’ha dominat fins al final, amb tocs i combinacions ràpides. Els dos equips han tingut algunes ocasions i Pepeplu, sempre concentrat, s’ha hagut de lluir amb alguna gran aturada, però ha estat finalment Javi Boix qui ampliaria el seu compte particular i arredoniria el marcador amb el 0-3 a les acaballes del partit.

Superioritat del Formentera en un partit pràctic que també ha servit per veure debutar a Jay Romero, jugador que ha complert 16 anys recentment i que ha deixat molt bones sensacions en els minuts que ha jugat. Valent, agosarat, ha trepitjat àrea i només el poc encert de l’àrbitre (que ha xiulat fora de l’àrea un clar penal sobre el jove de la pedrera) ha fet que el seu debut no hagi estat més destacat encara. Per altra banda, i és que avui tot són bones notícies, Javi Rosa ha tornat a una convocatòria i cada cop és més prop de trepitjar de nou un terreny de joc en partit oficial.