Victòria plàcida (Ferriolense 0 Formentera 3)

El Formentera s’ha mostrat com un equip gran, deixant clar que tenen molt a dir aquesta temporada al campionat de lliga. En un partit molt pràctic s’han dut la victòria de Son Ferriol amb claredat.

Molt seriosos, segurs i contundents tot el partit en defensa malgrat la baixa per sanció de Samu, el Formentera ha mostrat ràpidament les seves cartes als set minuts de joc quan Górriz ha rematat de cap magistralment una centrada i ha enviat la pilota lluny de l’abast del porter, fent pujar el 0-1 al marcador.

A partir d’aquí, moltes alternances al mig del camp i pèrdues constants del baló per part dels dos equips. Les mesures del terreny de joc no ajudaven a un bon espectacle de futbol. Això sí, a partir de la línia de tres quarts, el Formentera se sentia més còmode i jugava amb lucidesa provocant certa sensació de perill a l’àrea rival.

En defensa, dos ensurts esporàdics i partit controlat. Així i tot, el Feriiolense ha demanat un penal per mans que l’àrbitre no ha concedit. En canvi, una pena màxima molt dubtosa (per no dir rigorosa) ha servit al Formentera per fer pujar el segon en l’electrònic, obra d’Omar i marxar al descans amb terra de per mig.

El segon temps ha continuat amb la mateixa tònica que el primer, i ha servit per veure debutar a dos jugadors molt joves com són Pau García i Stefan, de 16 anys, que ha jugat vint minuts a bon nivell. Jay, d’altra banda, ha jugat tot el partit (per unes molèsties en l’escalfament de Garmendia que l’han fet descansar preventivament) i ho ha fet, de nou, molt bé. Elio també ha fet un gran partit.

Per tant, victòria pràctica, d’equip gran, tres punts al sarró, els joves a tot carbó i a pensar en el proper rival, el Constància, autèntica bèstia negra dels roig-i-negre l’any passat.