Els jugadors del Formentera celebren un gol. SDF

Victòria treballada del Formentera davant del Prat (2-0)

El Formentera ha guanyat al Municipal de Sant Francesc contra el Prat i segueix al grup capdavanter de la lliga. Els catalans comptaven amb jugadors alts i corpulents, així que els homes de Michel Alonso havien d’estar atents a les jugades de pilota parada i les centrades. El partit ha tengut una primera part molt igualada, amb el Formentera pressionant ben amunt la sortida del Prat. Poques ocasions pels dos equips, però els roig i negres controlaven el partit, que ha arribat al descans amb empat sense gols.
A la segona part el Formentera ha sortit amb molta intensitat i de seguida ha començat a generar ocasions de gol. Diego Díaz n’ha tengut tres per avançar als nostres, però el porter visitant i el travesser ho han evitat. Al minut 69, després d’una treta de córner, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Formentera per mans involuntàries d’un jugador del Prat. Nando Quesada ha transformat la pena màxima i ha avançat els locals (1-0). Els formenterers han sabut portar el partit pel bon camí i el Prat només ha xutat dues vegades entre els tres pals, trobant-se amb un Óscar Santiago eficient. A les acaballes del partit, minut 89, Diego Díaz ha fet una jugada preciosa, amb sotana inclosa al seu marcador, que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa per sentenciar el partit i donar els tres punts al Formentera (2-0).
El pròxim partit de lliga es jugarà a Cornellà, contra l’Espanyol B, diumenge 11 de desembre a les 12 h.