Vidal i Romero, entre els 10 formenterers que competeixen demà en el Cros Internacional d’Atapuerca

Fins a 10 atletes del Grup Esportiu Espalmador i l’EMAF correran demà dissabte en la XVI edició del Cros Internacional d’Atapuerca, una de les curses de la disciplina del camp a través més prestigioses de l’Estat. En la línia de sortida hi seran els millors atletes del país en una jornada que es preveu molt freda a la província de Burgos.

Romero opta a l’Europeu
La formenterera Andrea Romero, que competirà en categoria júnior sub 20, ha explicat a Ràdio Illa que està «recuperada al 100%» de la lesió que patí la temporada passada, i que durant les darreres setmanes, a més d’entrenar «molt bé» ha tengut bones sensacions: «Em veig forta i ara cal confiar en jo mateixa i anar a totes». L’atleta del Grup Esportiu Espalmador haurà de completar un recorregut de 4.000 m en una prova en la qual aspira aconseguir una bona posició final que li obri el camí per l’Europeu de Lisboa que se celebra el pròxim 8 de desembre. De fet Romero hauria de classificar-se entre les sis primeres corredores a Atapuerca i també al Cros d’Alcobendas, que es disputarà en aquesta localitat madrilenya d’aquí a dos setmanes.

Vidal aspira a reeditar la victòria
D’altra banda Llorenç Vidal, que competirà en sub 16, opta a reeditar la victòria de l’any passat a Atapuerca quan completà el circuit de 3.000 metres amb un cronòmetre de 9 minuts i 38 segons. En la mateixa categoria també correran les formentereres Júlia Serra i Júlia Garrido. D’altra banda en categories de formació, representaran a la nostra illa Elma Juan, Maria Juan, Helena Lafuente, Gemma Torres, Ona Ferrer i Daniela Jiménez.

 

 

About Author

Comments are closed.

background