TOP
Els premiats en el Campionat Balear, a les instal·lacions del CN Sa Ràpita.

11 medalles pels formenterers en el Campionat de Balears de Surf de Vela

Els formenterers del Club Surf Formentera i del Club Nàutic s’Arenal tornen del Campionat Balear de Surf de Vela, que s’ha celebrat a Sa Ràpita, a Mallorca, amb la maleta plena de medalles: cinc primers llocs, tres subcampionats i tres terceres places.
En categoria Techno 293, en sub 17, Zoe Fernández ha set la campiona, mentre que Sergi Lafuente ha set subcampió i Biel Fornés ha quedat tercer.
En sub 15, la campiona ha set la també formenterera Gisela Colomar, mentre que Mateo Jiménez ha quedat tercer. En sub 13, el campió ha set el formenterer Matias Conill.
D’altra banda en modalitat foil, Naiara Fernández ha set la campiona en absolut i en sub 19, Alex Buchau ha quedat subcampió absolut de les Balears i Xicu Ferrer també ha set segon en sub 19. En raceboard, Vicent Llorens ha aconseguit la tercera plaça.
Els pròxims dies la Federació Balear confirmarà quins seran els integrants de la selecció autonòmica que tornarà a Sa Ràpita d’aquí a dos setmanes per disputar el Campionat d’Espanya, però de ben segur que comptarà amb una nombrosa representació formenterera.

La representació formenterera al Campionat Balear de Surf de Vela.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES