XIV Curs d’Integració Social i Cultural per a estrangers

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que des del 19 fins al 28 de febrer restarà obert el termini d’inscripció pel Curs d’Integració Social, que enguany compleix catorze edicions. Aquest curs gratuït es durà a terme del 3 al 26 de març a l’Escola d’Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l’informe d’Esforç d’Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l’examen CCSE de nacionalitat.

Continguts
Entre altres, els continguts que es tractaran seran: valors constitucionals de l’estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea o Igualtat entre homes i dones. La finalitat és l’aprenentatge d’aquest temari, que ajuda a obtenir l’Informe d’Esforç d’Integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Inscripcions
Les persones interessades han d’adreçar-se a l’àrea de Benestar Social per fer les inscripcions en horari d’oficina de 9 h a 14 h. És necessari dur un document que acrediti la identitat de l’alumne (NIE o passaport).
El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. El curs és gratuït i tindrà una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 h a 19 h, i es realitzarà a l’aula gran de l’Escola d’Adults.

About Author

Comments are closed.

background