TOP

12 noves altes, 43 en tres dies: 135 casos actius

L’Àrea de Salut pitiüsa ha informat que en les darreres hores s’han detectat dos nous positius en covid-19 de Formentera i s’han donat 12 altes. D’aquesta manera en tres dies s’han notificat 43 altes. A més, la mateixa font ha comunicat la mort d’un home de Formentera de 70 anys que es trobava ingressat a l’UCI de l’Hospital de Can Misses, tal com ha avançat Ràdio Illa aquest matí. Es tracta de la quarta defunció de persona positiva de covid a l’illa, i el primer home, després dels decessos comunicats els passats 22 d’abril, 26 de desembre i 13 de gener.
Comptabilitzant les noves dades, Formentera compta amb 135 casos actius, tots ells lleus o asimptomàtics, de manera que resten aïllats a casa sota seguiment dels equips d’Atenció Primària.
Cal esmentar que Can Vilàs no aporta dades sobre la procedència dels seus pacients, de manera que es desconeix si en aquest centre privat hi ha malalts de la nostra illa.
Des que començà l’alerta sanitària s’han detectat a Formentera 413 casos de coronavirus.

Eivissa: cinc defucions
A més, s’ha hagut de lamentar la mort de cinc pacients d’Eivissa, tres d’ells estaven hospitalitzats en planta a Can Misses, un home de 88 anys, i dues dones de 88 i 85, i una dona de 75 anys que es trobava a la unitat de cures intensives del mateix centre. A més, la conselleria de Salut ha informat de la defunció d’un dona de 90 anys ingressada a Can Vilàs.
D’altra banda, a Eivissa s’han diagnosticat 68 nous positius i s’han concedit 245 altes. El total de casos actius a l’illa veïna és de 3.339, dels quals 3.198 presenten un quadre lleu o asimptomàtic. Pel que fa als hospitalitzats, n’hi ha 141, dels quals 122 es troben en planta i 19 a l’UCI.
Finalment, continua baixant el nombre de professionals en vigilància activa, que recupera 17 efectius, i situa la xifra d’aïllats en 118, dels quals 83 són positius, 9 menys que en l’últim recompte.

Compartir

PROGRAMES