TOP
Els sous corresponen a ajuts directes de l’estat per fer front als efectes de la covid.

13,3 milions en ajudes a 184 empreses de Formentera

184 negocis de Formentera han rebut un total de 13,3 milions d’euros corresponents a la tercera i quarta resolucions de la línia 2 dels ajuts directes de l’estat de la convocatòria de 855,7 milions d’euros per fer front als efectes de la covid, ajuts destinats, en aquest cas, a empreses de més de 10 treballadors que havien sol·licitat més de 500.000 euros.
El sector de l’hostaleria és el que ha tingut un percentatge més gran d’empreses beneficiades, seguit del comerç al detall, el comerç a l’engròs i la construcció. En els dies vinents es faran els abonaments de les quantitats aprovades.

Resposta ràpida i eficient a la crisi
En una nota enviada als mitjans, el PSOE de Formentera ha mostrat la seva satisfacció perquè s’hagin completat els ajuts als “tres pilars bàsics de la societat: treballadors, autònoms i empreses”. Així mateix, s’enalteix la gestió del PSIB a l’hora de donar “una resposta ràpida i eficient a la crisi, vetllant per no deixar ningú enrere”.
La nota també informa sobre el treball endegat per l’executiu Armengol de cara a assolir un nou sistema de finançament econòmic per a Balears, una proposta que, en parer dels socialistes formenterers, ha de servir per a facilitar “una nova articulació financera i territorial d’Espanya que esdevingui en un model cap al federalisme asimètric”.

Compartir

PROGRAMES