TOP

Primera reunió de treball entre Consell i Govern

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, així com part de l’equip de govern, rebien aquest dimecres a la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern balear, Pilar Costa, en la primera reunió oficial de treball entre les dues institucions. En aquesta primera presa de contacte s’ha destacat la col·laboració entre el Consell i el Govern de la passada legislatura i s’ha subratllat el desig de continuar amb aquest treball els pròxims anys.

Alejandra Ferrer ha posat com a exemple d’aquesta bona col·laboració, la regulació de l’entrada de vehicles a l’illa i ha destacat la importància que té per a Formentera el projecte del Centre d’Esports Nàutics presentat al pla de l’Impuls de Turisme Sostenible, ja que es tracta d’un centre que “unifica residents i turistes en una activitat i en un entorn, com és s’Estany des Peix, dins el Parc Natural que hem de protegir”.

La consellera Costa, per la seva banda, s’ha mostrat convençuda que “aquesta legislatura s’intensificaran les bones relacions” i ha confiat que s’arribi a un acord de finançament del projecte del Centre d’Esports Nàutics. Costa ha felicitat també el Consell de Formentera pel treball realitzat fins al moment en matèria d’igualtat i LGTBI i ha assegurat que el Govern seguirà impulsant el desenvolupament del nou museu de Formentera.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES