TOP
Dron de la Policia Local. Arxiu

19 persones denunciades per incompliment de la normativa sanitària

Agents de la Policia Local de Formentera i de la Guàrdia Civil de l’illa varen denunciar ahir cap a les 19.15 h a 19 persones per incompliment de la normativa sanitària.
Cap a les 19 h, un particular va donar un avís de què hi havia una trentena de persones sense mascareta, ni respecte per la distància de seguretat, reunides a un varador de la zona de Migjorn. Els agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil es personaren al lloc dels fets i varen identificar a 19 persones que estaven reunides, sense respectar la normativa de reunions socials a la via pública, de màxim 6 persones de 2 nuclis de convivència, i sense mascareta.
Els agents varen interposar sancions per aquests dos incompliments de la normativa sanitària. Ara la direcció general d’Emergències i Interior tramitarà els expedients.

“Responsabilitat” a les portes de la temporada turística
La presidenta del Consell de Formentera ha tornat a fer una crida a la responsabilitat a la ciutadania i ha demanat que compleixen rigorosament la normativa de seguretat sanitària.
“Ens trobam en una bona situació en l’àmbit epidemiològic després de moltes restriccions que ens han afectat a tots, i estem a les portes de la temporada turística. Sabem que la situació es pot capgirar ràpidament i posar en risc tant la nostra salut i la dels nostres veïns, com la nostra economia. No és just que per uns pocs irresponsables posem tot el sacrifici i camí fets en perill”, ha afegit.
Per últim Alejandra Ferrer ha demanat la col·laboració ciutadana a l’hora de realitzar denúncies per detectar com més aviat millor els incompliments.
Cal recordar que també ahir a la tarda la Policia Local va aixecar una acta a un local per incompliment de la normativa sanitària.

Tornen els drons
Durant el cap de setmana la Policia Local, juntament amb la Guàrdia Civil, reforcen els controls i inspeccions. Així mateix, es realitzaran també controls amb Drons per poder arribar a les zones més aïllades.

Compartir

PROGRAMES