TOP
Vista aèria de Formentera.

2 altes i 2 nous contagis: Formentera segueix amb 33 casos actius

Formentera ha registrat dos nous contagis de covid i s’han concedit dues altes a pacients lleus. El total d’afectats es manté en 33, dels quals 31 són lleus i resten aïllats a casa o a l’hotel pont i dos turistes provinents de la nostra illa es troben hospitalitzats en planta a Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 684 casos a Formentera.
A Eivissa hi ha 1.052 positius lleus (62 menys que ahir) i 44 persones que requereixen hospitalització (1 menys que ahir), de les quals n’hi ha 7 a l’UCI i 37 en planta.
Finalment, es manté sense canvis el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, 24, dels quals 17 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.574 dosis (75 més que ahir) i hi ha 7.081 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.709 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 62,7% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES