TOP
Accés principal de l’Hospital de Formentera.

2 nous positius però Formentera segueix amb 8 actius lleus

S’han detectat dos nous casos de covid a Formentera i s’han concedit dues altes, de manera que segueixen sent 8 els contagis actius. Tots els positius de l’illa presenten un quadre lleu i per tant resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 693 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 4 nous contagis i hi ha 321 casos lleus (3 menys que ahir). A més, hi ha 26 pacients hospitalitzats, la mateixa xifra que ahir: 20 a planta i 6 a l’UCI. Finalment, baixa el nombre de treballadors sanitaris en vigilància activa, que passa de 10 a 8, 6 dels quals són positius, idèntica xifra a la registrada ahir

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.139 dosis (39 més que ahir) i hi ha 7.304 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 68,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.093 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 66,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES