23 de maig, 19.30 h al Cinema: el Debat amb tots els candidats al Consell

Ràdio Illa presenta la seva cobertura per les eleccions al Consell de Formentera i al Parlament balear del 26 maig, que ha estat aprovada per unanimitat per l’Ens de Gestió Audiovisual de Formentera, un organisme amb representació de tots els partits del Ple insular. A més, la proposta de Ràdio Illa ha estat sotmesa a l’avaluació de la Junta Electoral de Zona d’Eivissa i Formentera, sense que aquest organisme hagi apreciat cap al·legació a fer.

Així aquesta setmana comencen les entrevistes amb dues de les tres candidatures al Parlament, ja que el PACMA ha renunciat, per motius laborals del seu candidat, a participar en la cobertura electoral de Ràdio Illa.

-Dimarts 14 de maig, a les 11 h en directe (i a les 18 h en la reemissió), escoltarem a José Manuel Alcaraz, el candidat de Sa Unió de Formentera a la cambra autonòmica.
-Dimecres 15 de maig, a les 11 h (i a les 18 h en la reemissió) serà el torn de la candidata de GxF-PSOE-Esquerra Unida al Parlament, Sílvia Tur.
-Dijous 16 de maig, a les 12 h, just després del DE FAR A FAR, s’emetrà el debat a Ràdio Illa entre Alcaraz i Tur, que opten a la representació de la nostra illa a la cambra balear.


Entrevistes als candidats al Parlament
-Divendres 17 de maig a les 11 h (i a les 18 en la reemissió), Carlos Torres, de Vox, encetarà la ronda d’entrevistes de Ràdio Illa als candidats a la presidència del Consell Insular.
-Dilluns, 20 de maig, a les 11 h (i a les 18 en la reemissió) serà el torn de l’entrevista a la candidata socialista, Ana Juan.
-Dimarts 21 de maig també a les 11 h (i a les 18 en la reemissió) entrevistarem al número u de Sa Unió, Llorenç Córdoba.
-Dimecres 22 a les 11 h (i a les 18 en la reemissió) emetrem l’entrevista a la candidata de GxFAlejandra Ferrer.
-Dijous 23 de maig a les 19.30 h se celebrarà el Debat de Ràdio Illa de les eleccions al Consell Insular, amb tots els candidats a la presidència, i que enguany compta amb la col·laboració de la Petita i Mitjana Empresa.
El Debat de Ràdio Illa, especialment dissenyat perquè hi hagi una contraposició real de propostes i idees, permetrà la intervenció del públic i tendrà lloc a la Sala de Cultura, amb entrada oberta a tothom. A més, també podreu seguir el debat en directe a través de les xarxes socials, el 107.9 FM i radioillaformentera.cat.

Intenció de vot
D’altra banda, i per tancar el bloc electoral, a partir d’avui ja podreu participar en l’enquesta en línia a la web de Ràdio Illa sobre intenció directa de vot a les eleccions al Consell Insular i al Parlament balear.

About Author

Comments are closed.

background