TOP
El nombre total de places serà de 2.000 per a la Mitja Marató i de 1.000 per als 8 km..

3.000 inscrits a la Mitja Marató i a la cursa 8K de dissabte

La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8K Sant Ferran – La Savina que es disputaran aquest dissabte. Ambdues proves reuneixen prop de tres mil atletes de diferents nacionalitats, que converteixen aquest esdeveniment en el més nombrós del nostre calendari esportiu.
La sortida de les dues proves serà a les 16.30 h. La Mitja Marató, com és habitual, des del far de la Mola; i la de 8 km, des de Sant Ferran. La prova de 21 km té 1.750 inscrits i la de 8 km arriba als 1.150 atletes apuntats.

Un octubre ple de proves esportives
Alejandra Ferrer ha subratllat “l’atractiu d’aquesta competició, que també torna després que fos suspesa l’any passat per mor de la pandèmia, i que recorre pràcticament tota l’illa. La prova és una oportunitat ideal pels participants i acompanyats de gaudir de Formentera a l’octubre, de la seva naturalesa, de les platges o de l’oferta gastronòmica”, ha afegit la presidenta.

Instantània de la presentació. Foto: CIF

 

La consellera d’Esports ha agraït “la feina de l’organització, dels cossos de seguretat, de protecció civil, dels equips sanitaris i de les persones voluntàries que fan possible aquesta competició, un referent del calendari estatal i internacional”. També ha recordat els esdeveniments que hi ha pendents aquest mes, com ara la Marnató del 16 d’octubre, i la VI Volta Cicloturista amb la XXVII BTT la Mola, dels dies 22, 23 i 24, “un mes que reuneix prop de cinc mil persones fent esport a Formentera”. A més, Ferrer ha demanat disculpes i una mica de paciència pels talls intermitents del trànsit que provocarà la prova.

Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha assenyalat “la rellevància d’aquesta prova, que ha cobert pràcticament la quota de participants” i ha destacat que ja hi ha 700 preinscrits per a la Mitja Marató de l’any vinent.

Talls intermitents de carreteres
Per tal de salvaguardar la seguretat dels participants, el dissabte quedaran tancades al trànsit de vehicles les carreteres i vies següents:
– Carretera PM 820 (av. de la Mola), des del Restaurant Can Blaiet fins al far de la Mola (des de les 14 h fins a les 17.30 h).
– Carretera PM 820 des de Sant Ferran al Pilar de la Mola (des de les 16 h fins a les 19 h).
– Carretera PM 820-2, Sant Ferran – La Savina, pes Pujols (des de les 15 h fins a les 19.30 h).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES