TOP
Microscòpia electrònica del coronavirus covid-19. Foto: Scripps Research.

3 altes i 2 nous casos: 29 actius a Formentera

A Formentera s’han concedit 3 altes i s’han detectat 2 nous casos, de manera que hi ha 29 positius actius, dels quals 28 presenten un quadre lleu i resten sota aïllament i en seguiment facultatiu. La turista de 20 anys provinent de Formentera segueix recuperant-se, ingressada en planta a l’Hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 502 positius a l’illa.
A Eivissa s’han detectat 98 nous contagis i hi ha 900 casos actius, dels quals 881 són lleus. Del total d’afectats, n’hi ha 2 en planta a Can Vilàs i 17 a Can Misses (sense comptar-hi la pacient formenterera): 4 a l’UCI i 14 en planta.
D’altra banda, baixa la xifra de professionals sanitaris en vigilància activa, que passa de 31 a 26, dels quals 9 treballadors són positius, la mateixa xifra que ahir.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 9.058 (95 dosis més que ahir) dosis i hi ha 5.599 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 52,3% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 16 anys. En el cas de Formentera, agafant de referència el padró de 2020, la població diana estaria formada per 10.350 persones, segons ha informat la conselleria balear de Salut.
D’altra banda, 4.311 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 40,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES