TOP
El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 23, tres més que ahir.

3 nous contagis a Formentera i 3 defuncions a Eivissa

A Formentera s’han registrat 3 nous contagis en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 23, tres més que ahir.
Del conjunt d’afectats, 19 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continua sent de quatre el nombre de persones hospitalitzades, totes en planta; tres a Can Misses i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.086 dosis i hi ha 9.926 persones que ja han completat la pauta d’immunització (amb dues dosis), és a dir, un 86,8% de la població diana. Finalment, són 3.202 els residents que ja s’han vacunat amb la dosi de reforç, un 32,3% de la població.

Tres morts a Eivissa
A la veïna Eivissa cal lamentar la defunció de tres persones, positives per covid, en la darrera jornada; Un home de 77 anys que estava ingressat en l’UCI i dues persones més hospitalitzades a la Unitat F, especialitzada en covid, una dona de 90 anys i un home de 76 anys.
D’altra banda, s’han detectat 47 noves infeccions, i la xifra de positius actius ascendeix a 342, dels quals 302 presenten quadre lleu.
El nombre de persones hospitalitzades és de 45, amb 44 a planta, i 1 ingrés a l’UCI. Entre aquests hospitalitzats, cal comptar-hi tres dels quatre pacients formenterers, que són atesos a Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.
Finalment, es manté en 19 el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, tots ells positius.

Compartir

PROGRAMES