TOP
El Laboratori de Son Espases centralitza les proves PCR.

Un nou positiu a Formentera, que compta cinc casos lleus

Formentera ha sumat un nou cas de covid-19 que, segons l’Àrea de Salut pitiüsa, és lleu o asimptomàtic. Amb aquest nou diagnòstic ja són cinc els casos actius a l’illa, malgrat que cap d’ells revesteix gravetat i per tant tots els pacients resten aïllats a casa rebent seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia, s’han detectat 119 casos de coronavirus a Formentera.

Menys ingressats a Eivissa
En l’àmbit pitiús, en les últimes hores han rebut l’alta 34 pacients. A més, també ha millorat un dels pacients crítics per covid, que ha rebut l’alta de l’UCI i ha passat a planta. D’aquesta manera queden quatre pacients de covid a la unitat de crítics. Així mateix, hi ha ingressades altres 48 persones, set menys que ahir, i 24 menys que fa una setmana, quan es comptabilitzaven 72 persones hospitalitzades, cosa que es tradueix en un descens del 33% en una setmana. A més a les Pitiüses hi ha 521 persones que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària.
D’altra banda, la secció de Biologia Molecular de Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 16 nous contagis, 15 d’ells a Eivissa i l’esmentat cas de Formentera. La xifra de casos actius descendeix fins als 569 casos, 17 menys que en l’últim registre.
Finalment baixa la xifra de professionals en vigilància activa de 58 a 47, 11 menys que en l’última jornada, dels quals 18 continuen positius.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES