TOP
Barca arribada a la platja de Migjorn. Arxiu

35 migrants en una sola jornada a Formentera

Un nou grup de 13 migrants, d’origen magribí i en aparent bon estat de salut, ha estat localitzat aquest vespre de dimarts a les 22.26 h a la platja de Migjorn, segons ha informat la Delegació del Govern central a les Balears. Hi han intervingut patrulles de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Aquest és el tercer grup que ha arribat aquest dimarts a Formentera després que la passada matinada fos detectada una primera embarcació amb 13 migrants davant punta Rasa, i un segon grup fos localitzat al nucli urbà de la Mola a les 13.15 h.
Per tant, aquest dimarts han arribat, tant a terra ferma com a aigües territorials de la nostra illa, 35 persones migrants.

Així, des de principis d’any s’ha registrat l’arribada de 37 embarcacions a la nostra illa. En total són 484 les persones supervivents (35 aquest dimarts) que han estat interceptades des d’inicis d’aquest 2022 per arribada irregular a Formentera. A aquestes cal sumar-hi, malauradament, tres persones mortes procedents d’una de les barques interceptades el passat 9 de juny.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES