TOP
Personal sanitari agafa mostres per a una prova de covid.

35 nous positius a Eivissa i 1 a Formentera

S’ha detectat un nou positiu a Formentera, de manera que ja són 6 els casos lleus o asimptomàtics que romanen aïllats i sota seguiment facultatiu. A més, cal afegir la turista de 20 anys provinent de Formentera que segueix ingressada a l’UCI i que fou traslladada d’urgència a l’Hospital de Can Misses el passat dissabte. Actualment hi ha 7 casos actius a l’illa i des que començà la pandèmia s’han registrat 475 contagis.
Pel que fa a les dades epidemiològiques de Formentera, la incidència acumulada a 14 dies ha baixat lleugerament fins als 92,4 casos per 100.000 habitants, mentre que a les Balears continua pujant i arriba a 218. La taxa de positivitat a una setmana és de l’1,3% a l’illa, mentre que la mitjana autonòmica és del 7,6%.
A Eivissa s’han detectat 35 nous casos, de manera que ja hi ha 291 casos actius, dels quals hi ha 9 hospitalitzats: 1 a can Vilàs i 8 a Can Misses. Sobre els pacients d’Eivissa que es troben en aquest centre públic, 7 estan ingressats en planta i 1 a l’UCI, on també hi ha l’esmentada pacient de Formentera. A més, en l’àmbit pitiús hi ha 11 treballadors sanitaris en vigilància activa, sent 2 d’ells positius.

Vaccinació 
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 8.086 dosis (181 més que ahir). A més, hi ha 5.078 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 47,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 16 anys. En el cas de Formentera, agafant de referència el padró de 2020, la població diana estaria formada per 10.350 persones, segons ha informat la conselleria balear de Salut.
D’altra banda, 3.712 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 34,7% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES