TOP
Imatge del coronavirus SARS-CoV-2.

Nou positiu a Formentera, el segon en dos dies

En les darreres hores s’ha detectat un nou positiu a Formentera, segons han confirmat fonts de la conselleria de Salut a Ràdio Illa. Es tracta de la segona jornada consecutiva en què s’informa d’un nou cas, després del positiu comunicat ahir d’una dona de 87 anys que hagué de ser ingressada a l’Àrea de Medicina Interna de l’Hospital de Can Misses.
Avui l’Àrea de Salut pitiüsa no ha actualitzat dades, de manera que es desconeix si el darrer positiu detectat presenta un quadre lleu i rep seguiment domiciliari o ha hagut de ser hospitalitzat. Sobre el cas de la pacient ingressada, Salut no ha actualitzat el seu estat i la darrera informació sobre la seva situació és d’ahir i indicava que romania hospitalitzada en planta.
Recordem que aquests dos positius s’han comunicat quan s’havien complert tres jornades en què Formentera havia quedat lliure de covid, després de 97 dies en què l’illa ha viscut el pitjor episodi des de l’inici de la pandèmia i en què el passat 2 de febrer s’assolí el màxim de 173 afectats actius.
D’ençà que començà l’alerta sanitària s’han diagnosticat a Formentera 431 casos de coronavirus.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES