570 persones visiten el remodelat far de la Mola

El primer cap de setmana de portes obertes del remodelat far de la Mola ha estat un èxit de participació, especialment el diumenge, quan 348 persones s’aproparen a conéixer com havia quedat el far després de la rehabilitació de la planta baixa i la façana, una intervenció realitzada pel Consell Insular i amb un cost d’uns 800.000 euros.

Un nou espai cultural a Formentera
Els visitants d’aquest cap de setmana han valorat molt positivament l’obertura d’aquesta icona del poble de la Mola com a nou espai cultural, així com la restauració que ha portat a terme l’arquitecte formenterer Marc Marí. De moment l’espai està buit, però en uns mesos acollirà un centre d’interpretació dels fars de Formentera, amb informació sobre la relació de la nostra illa amb la mar, la pesca i els moviments migratoris, així com material audiovisual que expliqui la nostra història marítima. D’altra banda, en aquest emblemàtic edifici inaugurat l’any 1861, també hi haurà un espai polivalent per actes de caràcter cultural; com ara exposicions, concerts, conferències, recitals o representacions escèniques de petit format, entre d’altres.

Concurs de fotos del far
A més el Consell ha llençat un concurs per Instagram on aquest matí a primera hora ja hi havia 44 participants. Per prendre-hi part només heu de compartir una imatge feta des del far amb l’etiqueta #fardelaMola2019. El premi és sorpresa.

Caps de setmana de portes obertes
Recordam que durant tots els dissabtes i diumenges de febrer, de 10.00 a 15.00 h es podrà visitar l’interior i l’exterior del far de la Mola.

About Author

Comments are closed.

background