TOP
Antoni Tur avui a Ràdio Illa.

Tur, sobre la reiteració de noms que aspiren als quioscos: “Això no ho pot decidir el Consell”

El conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, i el tècnic de l’àrea, Javi Asensio, han abordat a Ràdio Illa la licitació dels 50 lots de quioscos, gandules i escoles de vela de les platges de Formentera, que ha despertat una gran expectació entre la societat illenca.

Entre altres qüestions, el conseller ha afirmat que la legislació vigent permet que una mateixa persona pugui aspirar a més de tres lots de platja o més d’un quiosc, sempre que ho faci emparat en diferents societats, com succeeix en aquesta licitació.
D’altra banda, el titular de Medi Ambient ha aclarit que el disseny dels quioscos que apareix als plecs de la licitació és només orientatiu, de manera que podran haver-hi variacions en l’aspecte dels diversos establiments.
A més, Tur ha destacat que a partir d’aquesta licitació, els quioscos passaran d’ocupar 20 m² a 50 m² (compreses instal·lacions interiors i terrassa) i a més podran oferir serveis com ara cuina i planxa.
Sobre la complexitat del procés administratiu, que ha suscitat malestar en el sector, Tur i Asensio han explicat que la normativa vigent així ho exigeix.

Compartir

PROGRAMES