TOP
Una platja a la zona des Trucadors.

Puja l’arribada de turistes a l’abril a les Pitiüses

El passat mes d’abril 187.273 visitants van venir a Formentera o Eivissa per gaudir de les seves vacances, el que representa un augment del 8,6% respecte al quart mes de l’any passat, segons les dades de l’Ibestat. D’aquests, 46.000 eren espanyols de fora de les Balears, una dada que representa una baixada de l’11% en relació a l’abril de 2018. Així mateix, aquesta caiguda s’ha vist compensada pel creixement del 17% de la xifra de visitants estrangers.
La majoria dels turistes espanyols van arribar de Catalunya, Andalusia i Canàries, mentre que els col·lectius estrangers més nombrosos procedien d’Alemanya i el Regne Unit. En l’acumulat de l’any, de gener a abril han visitat Formentera i Eivissa més de 300.000 turistes, fet que suposa una baixada de l’1% dels visitants.
Respecte al tipus l’allotjament emprat pels turistes durant el mes d’abril, gairebé el 51% va dormir en establiments hotelers, més del 29% ho va fer en habitatges de familiars o amics i una mica més del 17% en pisos de lloguer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES