TOP
Foto: Qué Celeste Festival!

Torna el Qué Celeste Festival! amb més propostes que mai

Aquest dijous, divendres i dissabte tendrà lloc a la plaça de l’Església de Sant Ferran la IV edició del Qué Celeste Festival!, un esdeveniment per a tota la família que combina espectacles de circ amb la conscienciació per la preservació del medi ambient. Les activitats comencen dijous a les 20 h, podeu consultar tota la programació en aquest enllaç. 
Al llarg dels tres dies de la trobada podrem gaudir de molts tallers com el d’artReciclatge, el de BodyPaint o el d’elaboració de piruletes ecològiques en un espai decorat amb material recuperat de les neteges d’espais naturals en què participa el col·lectiu Qué Celeste!


S’han programat xerrades, debats i projeccions (com el documental Out of Plastic) sobre temàtica mediambiental, i la participació en el World Clean Up Day que, amb col·laboració amb Formentera Plastic Free, planteja la neteja de l’estany des Peix el dissabte 21.

Cavallets a pedals
Pel que fa als espectacles, de les 17 propostes seleccionades pel Qué Celeste Festival!, destacam el trapezi volant de 8 metres en mans de Mari Paz o els mil girs de la baldufa gegant de Guillermo Vizcaíno o Mike Dos Perillas, que repeteix participació per segon any consecutiu.


A més, enguany una de les novetats són uns cavallets a pedals construïts totalment amb material reciclat.
La música en directe comptarà amb quatre propostes i és també un dels plats forts del Qué Celeste! Destacam les feministes Las XL, el nou projecte de Chiki Lora excantant de Canteca de Macao o La Oquesta Informal, d’Argentina.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES