TOP
Diversos cotxes de la Policia Local i la Guàrdia Civil durant l’homenatge als sanitaris.

Cap de setmana d’aplaudiments, sirenes i ‘micro Flower’

En el primer cap de setmana complet en què la població ha estat cridada a respectar el confinament, en els nuclis urbans de Formentera, com a la resta del país, s’han seguit celebrant els homenatges diaris al personal sanitari. En aquest vídeo, podeu veure com els veïns del carrer Pla del Rei de Sant Francesc surten el passat divendres a finestres i balcons per aplaudir i expressar el seu agraïment cap als sanitaris.
D’altra banda, en aquest altre vídeo es pot veure com diversos vehicles patrulla de la Policia Local i de la Guàrdia Civil de Formentera han acudit aquest cap de setmana a la porta de l’Hospital de Formentera per fer sonar les seves sirenes a tall d’homenatge. El gest fou rebut amb aplaudiments i emoció entre el personal del centre hospitalari, que sortí a saludar -a distància- els agents.

De sobte, en ple estiu
Així mateix la nit de dissabte els veïns de Sant Francesc es trobaren, per un moment, en ple estiu quan descobriren com des d’una casa entre el carrer Pla del Rei i Berenguer Renart s’organitzava una petita Flower. En aquest vídeo, publicat en el perfil de Facebook de Naika Yern, es pot comprovar com l’esdeveniment comptà amb llums de colors i que la cançó Daddy Cool de Boney M, tot un clàssic de la Flower, sonava a tot volum. Ràdio Illa ha sabut que aquesta fou una iniciativa de Mariano Damià, que per uns minuts es transformà en Dj Jim Virus. Mariano Damià ha declarat a Ràdio Illa que oferí aquesta ‘micro Flower‘ “per alegrar una mica el poble, que estava molt avorrit”, i afegí que “volia posar només una cançó, però la comunitat veïnal pressionà a prou que al final en vaig posar quatre”. El veí de Sant Francesc no descarta tornar a oferir una nova sessió des de casa seva els pròxims dies.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES