Victòria èpica en el descompte (Formentera 2 Binissalem 1)

El Formentera ha sumat tres nous punts aquest migdia al Municipal de Sant Francesc i es posa líder del seu grup de Tercera divisió en una victòria de molts quirats després d’imposar-se al Binissalem per 2 a 1 amb un home menys i amb un gol en el descompte de Cucu.

El Binissalem, un equip sempre complicat, venia amb ganes de puntuar després de deixar-se dos punts en la jornada inaugural de lliga la setmana passada. Però les coses se li posaven barda amunt quan pràcticament en la primera jugada del partit, al minut 1, Cucu feia pujar el primer del Formentera al marcador després d’aprofitar un bon centre al segon pal de Daisuke, que abans havia fet una gran jugada amb dos retalls. Apuntau aquests tres noms,  Daisuke, Iago i Cucu, una triada que ja veiem que donaran moltes alegries a l’afició roig-i-negre i molts maldecaps a les defenses rivals.

Els homes de Raúl Pérez pareixia que en volien més i al minut 2, Iago ha estat a punt de fer pujar el segon al marcador. Però amb tant d’entusiasme i alegria atacant, el Binissalem, responia avisant a la contra, i també ha tingut ràpidament les seves apropades a la porteria avui defensada per Raúl Bernabeu.

Els següents minuts han set d’arribades a ambdues àrees, amb el Formentera disposant d’ocasions de la mà de Iago i Cucu i el Binissalem que també aprofitava les facilitats defensives, una vegada més, del Formentera, per crear perill.

Elio ha hagut de substituir a Ekiza i al cap de pocs minuts, Urri era expulsat de forma justa en fer una falta com a darrer home quan un jugador mallorquí ja encarava sol Bernabeu. Per tant, 55 minuts per disputar i el Formentera que ho hauria de fer amb un jugador menys.

La segona part ha començat amb canvis en el conjunt roig-i-negre. Raúl Pérez havia de recomposar l’equip i ha deixat als vestidors Daisuke i al pobre Elio, que tot just havia saltat al camp en l’equador de la primera part per substituir al lesionat Julen Ekiza.

La segona part ha estat de molta pressió dels mallorquins que veien com un home més no tenien excuses per no espitjar i assetjar la porteria roig-i-negre. Bernabeu, que avui debutava en partit oficial, ha estat a l’altura i ha respost amb solvència les escomeses del Binissalem. Fins al minut 43 quan Forteza ha marcat un gol que provocaria el repartiment de punts.

Però aquest Formentera té molta fam de victòria, és competitiu, i quan pareixia que ja no quedava temps per a res més, Cucu ho ha tornat a fer i ha fet pujar, amb molt de suspens, el segon gol del Formentera, el segon del seu compte particular avui i el seu setè  en dos partits de lliga. Gol i tres punts al sarró. I la setmana vinent sortida a Calvià, que serà un autèntic termòmetre del nivell i possibilitats d’aquest equip aquesta temporada.