TOP

Espai_F ja no gestionarà la Casa del Poble de la Mola durant 2021

Espai_F ha anunciat que, des d’aquest 1 de gener, ja no és responsable de la gestió i dinamització de la Casa del Poble de la Mola. L’entitat assegura que el passat novembre comunicà a l’Associació de Majors del Pilar i al Consell de Formentera la decisió de no renovar de cara a l’any entrant el conveni per a la gestió d’aquesta instal·lació pública, que expirava el 31 de desembre de 2020.
La institució insular ha comunicat que, a través de diverses conselleries involucrades, estudia com gestionar d’ara endavant la Casa del Poble. A més, des del Consell s’ha indicat que l’Associació de Veïns de la Mola ha mostrat interès per fer-se càrrec de la Casa del Poble, de manera que es valora la possibilitat de signar un conveni entre aquesta entitat i l’administració insular amb l’objectiu de gestionar-la.
Els darrers quatre anys Espai F ha gestionat i dinamitzat la Casa del Poble de la Mola, establint-hi una programació cultural fixa, amb concerts, representacions, xerrades i projecció de films, a més de disposar l’espai per a l’ús per part del col·lectiu de majors de la Mola i cedir-lo per a la realització de cursos i tallers de tota mena.

Compartir

PROGRAMES