TOP
Imatge de la samarreta del 50è aniversari.

El Formentera rep el cuer, l’Esporles, diumenge a les 12 h

El Formentera torna a jugar a casa contra l’Esporles, el cuer del grup de Tercera, que fins ara no ha guanyat cap encontre i n’ha empatat 4. L’entrenador roig i negre, Raúl Pérez, no podrà comptar amb les baixes d’Agus Ojeda i Alberto Gorriz, mentre que són dubte per molèsties físiques Bonilla i Elio Moya. El Formentera és quart a la classificació, a dos punts del tercer, el Sant Jordi (que ja ocupa places de play off d’ascens) i a 7 punts del líder, el Platges de Calvià.
El partit de la 12a jornada de lliga de Tercera és aquest diumenge a les 12 h al Municipal i, com sempre, 15 minuts abans començarà la transmissió de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch.

Entrada controlada
El club informa que per mor de les mesures anticovid, l’aforament per al partit de diumenge serà reduït, tot i que com que s’ha ampliat la capacitat del Municipal, passant de 334 a 552 seients, hi podran seure un total de 276 persones.
Per aconseguir la seva localitat, les 342 persones que compten amb el carnet de soci poden retirar de forma anticipada l’entrada, de manera presencial, avui de 17 a 20 hores a la taquilla del camp de futbol (al camí vell de la mola). Amb cada carnet es podrà retirar una entrada, a excepció dels socis que sol·licitin localitats pels seus fills menors.
El diumenge, el mateix dia del partit, les localitats sobrants estaran a disposició dels socis que no les hagin reservat i també per al públic general a un preu de 10 euros des de les 11.00 h, una hora abans del matx.
Finalment, el club recorda que serà imprescindible mostrar el DNI (passaport o NIE) per poder accedir al camp de futbol.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES