Un moment del partit Formentera – Platges de Calvià

Empat amb regust agredolç (Formentera 1 Platges de Calvià 1)

El Formentera ha empatat aquest migdia contra el líder de la categoria, el Platges de Calvià, el partit ajornat de fa dues jornades en un encontre de gran intensitat i que ha deixat als jugadors dels dos equips absolutament exhausts al final dels noranta minuts reglamentaris. Un empat que ha deixat al míster i jugadors locals amb un mal sabor de boca tenint en compte l’empenta que ha mostrat l’equip durant tot el partit i les ocasions a una àrea i a l’altra.

El Platges ha dominat la primera meitat dels primers quaranta-cinc minuts. Sòlids en defensa, ben col·locats al camp, molta presència física gràcies a la corpulència dels seus jugadors i un Bardolet que era a tot arreu. La manera d’afrontar els partits del líder: concentració, sense concessions i esperar la seva oportunitat per marcar. No en va, segueixen imbatuts amb només quinze gols a favor i cinc en contra.

Però el darrer quart d’aquest primer temps, el Formentera ha posat una marxa més i ha començat a percudir per la seva banda dreta d’atac. Primer Teo i després Iago han avisat. I finalment, sobre la botzina, Julen Ekiza ha engaltat un rebuig a la frontal que ha rebotat a un defensor i la pilota s’ha colat enverinada per damunt del porter taronja. Un gol per somniar.

La segona part ha començat amb dos canvis del Calvià, una declaració d’intencions que no volia sortir derrotat del Municipal. Al 53′ han donat el primer avís. I al 64′, quan el Formentera pareixia que es recomponia, la davantera del Calvià ha aprofitat un error de, l’avui novament incommensurable, Pablo per, en una internada rapidíssima, xutar al pal del porter i fer pujar l’empat.

A partir d’aquí monòleg del Formentera, que hi ha posat més cor que cap. La pressió dels roig-i-negre era constant, però sense generar claríssimes ocasions de gol. EL Calvià, que ha fet els cinc canvis permesos, es mostrava serè i contundent, i amb una forma física imponent.

El partit ha finalitzat sense que el Formentera pogués fer pujar el segon a l’electrònic i així tombar el líder. L’entrenador Raúl Pérez es lamentava al final del partit que el seu equip s’han deixat cinc punts amb el Calvià aquesta lliga i que en els dos partits mereixien guanyar.

En qualsevol cas, el Formentera es col·loca tercer a la taula classificatòria, per tant en posició de play-off, i encara té un partit pendent per jugar al camp del sant Rafel. La setmana vinent rebrà el Lloseta també a les 12:30h al Municipal.