TOP
La xarxa Formentera 20 20 i la moneda social molinet han nascut a la Mola.

El molinet, la primera moneda social de Formentera

Ana Celada presenta Formentera 20 20, una xarxa d’economia complementària que ja compta amb una trentena d’integrants i que empra la primera moneda social de Formentera, el molinet. La iniciativa proporciona una fórmula alternativa d’obtenir i oferir béns, serveis i coneixements i es vehicula a través de la plataforma d’internet CES. Aquesta xarxa, que ja compta amb dues botigues de Formentera que accepten molinets i s’espera que s’incorpori aviat un establiment de restauració, agafa com a exemple iniciatives similars generades a Eivissa, la resta de l’Estat o l’estranger. Celada subratlla que Formentera 20 20 dóna valor a la cooperació local i a l’enfortiment dels llaços de la comunitat i està oberta a noves incorporacions mitjançant el correu electrònic molinetdeformentera@gmail.com.

 

Compartir

PROGRAMES