TOP
Cartell de les jornades.

Nova edició de les jornades formatives ‘Fent Pimef’

El 2 de març s’inicia una nova edició de ‘Fent Pimef’, el programa de cursos gratuïts organitzat per l’associació d’empresaris de l’illa per la formació i assessorament d’empreses i treballadors que compta amb el suport de l’àrea de Comerç del Consell. Aquest programa està subvencionat pel Consell dins del conveni signat amb la Pimef.

Pautes per fer front a la crisi
En un any marcat per la pandèmia, les formacions, seran majoritàriament en línia i orientades a donar eines tecnològiques, d’informació i comunicació, que ajudin positivament en el desenvolupament i viabilitat de les empreses i dels seus treballadors. A més, busquen proporcionar diferents tècniques de gestió i pautes per fer front a la crisi ocasionada per la covid.

Llistat de cursos
• Informàtica per a tots. 2, 4, 9 i 17 de març. Presencial, a la seu de la Pimef.
• Autònom, eines per gestionar la teva fiscalitat. 3, 5 i 8 de març. Presencial. 10 de març, en línia.
• Stop Covid. 12 de març, en línia.
• Atenció al client, motivació i venda.15 i 16 de març, en línia.
• La realitat del comerç electrònic. 18 i 19 de març, en línia.
• Com protegir el teu negoci a la situació de crisi actual sense haver d’invertir? 22 de març, en línia.
• Renevue Managament Hoteler. 23 i 24 de març, en línia.

Compromís en temps de pandèmia
La consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat “el compromís dels petits empresaris de Formentera per millorar la seva competència i formació, sobretot en un any difícil com aquest” i ha convidat als treballadors i empreses de l’illa a assistir a aquests cursos. Per la seva banda, la gerent de Pimef Lidia Álvarez ha assenyalat que “des de la patronal volem recalcar la importància de la formació i la necessitat de contínua renovació per part de les empreses per a poder tirar endavant malgrat el context de crisi sanitària i econòmica pel que estem passant”.

Les inscripcions d’aquests cursos, amb places limitades, es poden gestionar cridant al 971 32 25 20 o enviant un correu a: info@pimef.es

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES