TOP
Un dels edificis del CEIP Mestre Lluís Andreu.

La setmana passada, la segona consecutiva sense positius als centres

Els centres educatius de Formentera no han registrat cap cas positiu en covid entre el 13 i el 19 de febrer, segons ha informat el nou portaveu del Govern balear, Iago Negueruela, i d’acord amb les dades de la unitat específica de salut Educovid. És la segona setmana consecutiva en què els centres educatius de l’illa apareixen lliures de covid en l’actualització que cada dilluns realitza l’administració autonòmica.
El Govern també ha informat que en el període indicat no ha entrat en quarantena cap grup en l’àmbit educatiu i assenyala que actualment ja no queda cap centre de Formentera que compti amb alguna classe clausurada.
Cal esmentar que el Govern ha indicat que pot existir cert decalatge entre les comunicacions dels casos en els centres i la publicació d’aquestes informacions en el web oficial de la comunitat autònoma.
Des d’inici de curs, i sempre segons l’actualització d’avui del Govern, en els centres educatius de Formentera s’han detectat 53 positius, entre els quals hi ha 52 alumnes i un docent. A més, s’han clausurat un total de 6 grups.

Dades de les Balears
Pel que fa a la informació dels centres educatius del conjunt de les Balears, durant la setmana passada 2 docents varen donar positiu en una prova PCR, dels quals un és d’un centre de Mallorca i l’altre d’un centre d’Eivissa. Aquesta xifra representa el 0,01 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 139 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,07 % del total. Per illes, 101 són de Mallorca i 38 d’Eivissa. No s’ha detectat cap alumne positiu a Menorca ni a Formentera.
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi varen posar 13, el 0,16 % del total dels prop de 8.000 grups que hi ha a les Illes Balears (11 a Mallorca i 2 a Eivissa). Actualment, hi ha 15 centres amb grups en quarantena, de 37 centres educatius, el 3,53 % del total centres de les Balears. D’aquests 37 centres educatius, 13 són de Mallorca, 14 de Menorca i 10 d’Eivissa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES