TOP
En Pep, fent feina a la petita cuina del Pep Grill.

Ha faltat en Pep, l’ànima del mític Pep Grill

Bernd Ewald Bayer, en Pep des Pep Grill, ha mort a Bad Münstereifel (Alemanya) a l’edat de 60 anys aquest dimecres 24 de febrer, a conseqüència d’un infart de miocardi, segons han informat fonts pròximes a la família.
Abans de convertir-se en tota una institució de la nit des Pujols, aquest alemany nascut el 1960 a Hülschrad, arribà a Formentera el 1992 per fer-hi feina de cuiner. Aviat començà a treballar al restaurant Paradiso, situat en una casa a mig camí entre es Pujols i Sant Ferran i on actualment hi ha el restaurant Macondo de Punta Prima.

La salsa secreta
A més d’un lloc on viure i treballar, en Pep va trobar a Formentera qui seria la seva parella, n’Emmy. Amb ella obriren el 1994 l’hamburgueseria Pep Grill, que en els primers anys era només una cuina des d’on se servia menjar per emportar.
Aviat les seves hamburgueses i patates fregides esdevingueren un clàssic de la nit de Formentera. La Chili, la Chivito, la Completa o la Pep Burguer, eren algunes de les favorites entre els residents o els turistes que any rere any tornaven al petit local del carrer de s’Espardell. De fet, la recepta de la cèlebre salsa picant del Pep Grill, que comptava amb 7 ingredients, només la coneixen un reduït grup de persones i, almenys de moment, seguirà sent un secret.

El 2020 deixa Formentera
L’any 2003 el Pep Grill va créixer i a més de la cuina, passà a comptar amb un local amb barra, serveis i unes poques taules amb tamborets. L’establiment funcionà fins al 2018, quan per problemes de permisos administratius hagué de tancar.
En Pep passà a treballar al Blue Bar durant 2019 i l’any següent, el setembre de 2020, abandonà l’illa per anar a viure en una petita casa a la localitat on morí, el passat dimecres.
Els seus amics el recorden com una persona compromesa, que no desapareixia en els moments difícils i de tracte afable. A més, rememoren una singular afició d’en Pep, fer bumerangs i utilitzar-los.
Les seves cendres seran dipositades al peu d’un arbre pròxim a un riu, en el bosc de RuheForst Hümmel (Alemanya).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES