TOP
Imatge del web formentera.eco.

Empresariat i Consell parlen sobre Formentera.eco

PIMEF i AEVAB han mantingut una reunió de treball amb el conseller de Mobilitat del Rafael González durant la qual s’han tractat temes del funcionament actual del projecte Formentera.eco
S’han analitzat xifres dels anys 2019 i 2020, valorat contingents màxims establerts durant aquests anys i principalment durant l’any 2020 per la seva especial casuística derivada de la pandèmia. A més, s’ha fet una primera previsió del seu funcionament en un futur pròxim, quant a xifres, contingents i implantació a llarg termini.
Una vegada contrastades les xifres ha quedat confirmat que la quota esgotada durant quatre dies és referida als vehicles de visitants que accedeixen a l’illa, ja que part de la flota de lloguer no ha operat durant l’estiu.

Reunió d’anàlisi passada la temporada
Precisament en aquest darrer aspecte, totes dues associacions empresarials han proposat diverses iniciatives al Consell per a analitzar conjuntament amb els números d’aquest estiu 2021 i els anteriors, i implantar-les a partir de l’estiu 2022 en el qual s’estima que hi hagi una temporada “normal”.
La reunió ha finalitzat amb el compromís del conseller i de totes dues associacions de tornar a asseure’s novament a l’octubre, una volta acabada la temporada, per a tornar a analitzar conjuntament i en profunditat les dades de circulació i si s’escau, posar en marca les iniciatives proposades.

Compartir

PROGRAMES