TOP
Pau Riba en concert.

Pau Riba torna a Formentera

El cicle l’Illa a Escena 2021 i el Festival de cançó Barnasants ens oferiran el retorn del cantautor Pau Riba a Formentera el dissabte 17 d’abril. Fa més d’una dècada que el català no trepitja els escenaris de l’illa. Ara tornarà amb un concert antològic que repassa l’univers poètic que neix al seu voltant i les cançons del seu repertori.
Segons se cita a l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera, Riba co­men­çà en el món de la cançó coin­cidint amb el moment culminant del moviment de la Nova Cançó. El 1970 publicà Diòptria. L’any següent s’establí a Formen­te­ra, a la Mola, on varen néixer els seus fills Pau i Caïm. De l’experiència del naixement del primer fill publicà Jo, la donya i el gripau 1971, gravat en directe a la seva casa pagesa, a l’aire lliure sota una figuera, fet que li donà una forma artística original i molt bu­cò­lica. El 1975 tancà l’etapa formen­terera i tornà a Catalunya.
El concert es farà a la sala de Cultura (Cinema) a partir de les 20 h i serà de franc.

Espectacle flamenc
També a la sala de Cultura Cinema, en aquest cas el dissabte 20 de març, tindrà lloc l’espectacle de flamenc el Mawi de Cádiz. Un projecte innovador que esdevé una fusió elaborada de manera magistral entre l’harmonia musical d’Alejandro Suárez, el bategar percutiu de Cani Huertas i la força del ball i el canti del Mawi.
L’espectacle, gratuït, es podrà veure a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES