TOP
Sergi Escandell navega en aigües de Vilamoura.

Sergi Escandell té la classificació olímpica a tocar

Sergi Escandell es troba en el top ten de la general en la penúltima jornada del Campionat Europeu de Vilamoura de la classe olímpica (RS:X) de surf de vela. El formenterer afronta en setena posició les darreres tres mànegues abans de la selecció per a la medal race, on només podran navegar els 10 millors classificats. Escandell és de moment el primer espanyol classificat. Per darrere seu, Ángel Granda el segueix de ben a prop, en la novena plaça. Pel regatista del CN s’Arenal és decisiu ser el primer espanyol classificat, ja que aquesta prova és la darrera puntuable per determinar qui representarà el país en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio.
Mateo Sanz, que competeix per Suïssa, navega amb la tranquil·litat de saber que ja té la segona participació olímpica assegurada i és desè.
Per últim, Carlos Cardona es troba en el lloc 33, poc afavorit per uns vents suaus i inestables que han marcat l’Europeu i que han penalitzat els regatistes com ell, que naveguen millor amb condicions de vent intens.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES