TOP
Darío Ibañez pedalant i fent el senyal de victòria

La història d’en Darío: d’una greu lesió al triomf dalt les dues rodes

La història d’en Darío Ibánez és una història de superació. Un dia campió de Balears i d’Espanya de Muay Thai, una lesió el va haver d’apartar de la competició d’alt nivell en aquesta disciplina i en Kick Boxing. Es va reconvertir en entrenador d’aquestes arts marcials per a joves de Formentera i, ara fa tres anys, va agafar la bici per primer cop i va començar a entrenar amb regularitat. Formant part de l’equip Grup Esportiu Espalmador, aquest diumenge va participar en l’XIè Trofeu de Ciclisme en ruta de Formentera, puntuable per al Challenge Balear de Carretera Interilles, en la prova amb recorregut de 46,80 quilòmetres amb inici i final a la Mola. Poc després de començar, “se li van creuar els cables”, i va llençar un furibund atac que, gràcies al seu sacrifici i al treball d’equip, el van fer arribar sol a la meta, proclamant-se campió de la prova davant la seva gent. Avui hem conversat una bona estona amb ell de com es va desenvolupar la cursa i de la seva transició de les arts marcials a la bicicleta.  

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES